Печать
Категория: Бизнес 4
Просмотров: 1478

А зараз давайте поглянемо на роботу каси, яка може мати окреме автоматизоване робоче місце, а також може бути поєднана з реєстратурою.

Доки послуги не оплачені, клієнт відображатиметься червоним кольором, щоб відразу виділятися на фоні інших. Щоб здійснити платіж, касирові достатньо натиснути правою кнопкою мишки на потрібному пацієнті та обрати команду "ПОТОЧНА ІСТОРІЯ". Будуть показані послуги лише за поточний день.

По кожній послузі видно її вартість. Касир працює з вкладкою "ОПЛАТА". До речі, зараз, ми бачимо і інші вкладки, тому що ми увійшли до програми під головною роллю. А так, усі співробітники бачитимуть лише те, що їх безпосередньо стосується.

Щоб здійснити платіж, достатньо обрати спеціальну дію.

Інформаційна система самостійно обрахує загальну суму, навіть з врахуванням попередніх заборгованостей та авансів. Ми можемо виконувати готівкові та безготівкові платежі, а також працювати з будь-якими страховими компаніями.

Тепер видно, що обрані послуги повністю оплачені, борг відсутній. Підтвердити факт оплати можна роздрукувавши для клієнта квитанцію або чек. При чому, друкувати можна як на звичайному принтері формату А4, так і на стрічці. Чек може бути як з фіскалізацією, так і без фіскалізації.

Це був план-мінімум. Але можна теж автоматизувати роботу лікарів.

Коли на реєстратурі записали пацієнта, лікар відразу бачить, хто і коли повинен прийти до нього на прийом. У програмі можна вести електронну історію хвороби. Для цього лікар, як і касир, натискає правою кнопкою мишки на потрібному пацієнті та обирає команду "ПОТОЧНА ІСТОРІЯ". Тільки лікар вже працює з вкладкою "КАРТКА".

У картці пацієнта спочатку зазначаються СКАРГИ, які можуть підставлятися з особистих налаштувань кожного лікаря або записуватися в ручну з клавіатури. Після - анамнез морбі, анамнез віте, перенесені та супутні захворювання, статус презент і так далі.

Діагноз обирається з бази МКХ - Міжнародної класифікації хвороб, яка міститься у програмі. Для пошуку діагнозу достатньо вписати його код або частину назви. Додатково можна зазначати, що діагноз попередній, заключний, встановлений вперше та інше.

Також програма містить протоколи лікування. Тобто програма іще й *підказуватиме* Вам, який потрібний діагноз необхідно обстежити та лікувати. Гол. лікар організації має повноваження налаштувати протоколи відповідно до норм своєї країни або специфіки діяльності.

Обов'язкові методи обстеження та лікування будуть призначені автоматично. Також лікар може зробити додаткові призначенні, зокрема - з власних шаблонів. А якщо лікар, навпаки, забажає скасувати призначення обов'язково за протоколами методу, тоді він повинен буде обґрунтувати програмі своє рішення. Разом з цим, головний лікар закладу з допомогою спеціального звіту може контролювати усі розбіжності з протоколами. http://usu.kz/programmy.php

Але це все внутрішні справи організації. А що ж отримає в результаті такої роботи клієнт? А для клієнта можна буде роздрукувати "Бланк відвідування" І це величезна перевага, коли людині не потрібно намагатися зрозуміти "лікарську писанину"! Уся робота лікаря буде наочно представлена на аркуші паперу.

До того ж, можна створити різні бланки: це може бути цілий бланк відвідування або ж просто рецепт на препарати. Можна використовувати вбудовану до програми форму, яка піде на друк з Вашим логотипом та реквізитами. А також, за бажанням, можна буде створити свій власний вид бланку у форматі Microsoft Word.

Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter