Печать
Категория: Разное 7
Просмотров: 2292

Для того щоб організм міг існувати, йому потрібні поживні елементи і вітаміни. Вітаміни - це такі речовини, які допомагають організму не хворіти і підтримувати високий рівень енергії. Якщо у вашому раціоні щодня присутні вітаміни, то ви ведете здоровий спосіб життя.

Один вчений приблизно 100 років тому проводив експеримент на рисовому зерні. За допомогою спеціальної обробки йому вдалося витягти з нього кристалічна речовина. Цією речовиною він нагодував голубів йому вдалося вилікувати їх від захворювань. Таким чином вперше був відкритий вітамін. Цей вчений зрозумів що ця речовина володіє дуже важливими і корисними властивостями для організму. Зазвичай вітаміни містяться в продуктах харчування в невеликій кількості. Для того щоб їх отримати організму, продукти повинні бути без хімічних добавок, сирими без термообробки і звичайно ж вони повинні бути натуральні. На сьогоднішній день продукти харчування часто потрапляють під хімічну обробку в процесі росту і дозрівання. Тому продукти з супермаркету не варто вважати джерелом корисних вітамінів і мінералів для організму. Ці продукти найчастіше позбавлені вітамінів і корисних речовин, а ще можуть містити хімічні речовини в складі.

Як же вийти з цієї ситуації? На щастя на сьогоднішній день існує велика кількість виробників вітамінів і біологічних добавок. Сучасна людина не може обходитися без цих готових комплексів, він хоче бути здоровим і добре виглядати. Тут дуже важливо вибрати хорошого виробника, який використовує натуральну сировину для приготування вітамінних комплексів. На жаль невелика кількість компанією, які виробляють біодобавки такої високої якості. В основному це американські фірми, так як в цій країні дуже сувора контролюють компанії, які виробляють такий продукт. Серед таких компаній можна виділити виробника вітамінів NOW FOODS і Puritan's Pride.Для щоденного вживання вітамін, ви можете вибрати ту компанію якій довіряєте. Вітамінні комплекси хороші тим, що для засвоєння певного вітаміну в них додаються компоненти, які добре засвоюють певний вітамін. Якщо у вас здоровий спосіб життя і ваша звичайна їжа має хорошу поживну цінність, то вітаміни і мінерали Будуть засвоюватися ще краще. Найкраще вживати збалансоване харчування. Буває так що при недостачі певного компонента, інший вітамін може не засвоїться. Тому дуже важливий баланс цих речовин в організмі.

Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter