Печать
Категория: Интересное 8
Просмотров: 1309

Системи охорони бувають різні. Найбільш затребувані це відеонагляд і сигналізації. Відеоспостереження встановлюється в офісах, на складах, автостоянках, магазинах, торгових центрах, дитячих майданчиках і т.д.

Останнім часом все частіше камери відеоспостереження встановлюють в квартирах і будинках. Так як квартирні крадіжки це досить часте явище. Для того щоб убезпечити своє житло, господарі встановлюють камери відеостеження. За допомогою відеокамер є можливість в будь-який час переглянути як там квартира або будинок.

Якщо Ви часто виїжджаєте у відрядження або у відпустку і залишаєте своє житло на сусідів, напевно це не завжди Вас заспокоює і додає впевненості що з Вашим будинком все буде в порядку. Саме системи відеостеження допоможуть Вам бути впевненіше. У комплект з відеокамерою зазвичай йдуть датчики руху, які при проникненні стороннього, сповістять Вас про це надіславши повідомлення, фотографії або ж почне транслювати те, що відбувається на Вашому мобільному додатку.

Великим попитом користуються і камери відеоспостереження в заміських будинках і на дачах. Так як такі будинки частіше залишаються без нагляду і грабіжники часто користуються цим. Заміські будинки і ділянки потребують гарної системи безпеки. Досить часто в квартирах і в заміських будинках відеоспостереження поєднують з сигналізаціями. Виходить дуже надійна система охорони. Особливо якщо сигналізація підключена до пульта охоронної фірми, тоді Вам взагалі нічого переживати, тому що Ваше майно цілодобово знаходиться під наглядом. І в разі спрацювання сигналізації до Вашої оселі виїжджає група швидкого реагування. Але якщо у Вас стоїть інший вид сигналізації, то при спрацьовуванні її Вам на телефон прийде повідомлення, і Ви зможете викликати міліцію самостійно. У цих випадках якраз дуже добре, якщо ще і встановлено відеоспостереження, так як Ви можете відразу подивитися чи дійсно необхідно викликати міліцію на Вашу адресу чи тривога була помилкова.

Так само існують і пожежні сигналізації. Такі сигналізації бувають різних видів. Одна підключається до пульту певної служби, а інша підключається до Вашого телефону і оповіщає Вас в разі загоряння. Пожежні сигналізації іноді мають функції автоматичного пожежогасіння або витяжки диму. Такі система підвищують Вашу безпеку, Вашого будинку і майна. Вони значно полегшують Ваше життя.

Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter